Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

17 november: Samen sterker door Meerstemmigheid - Slotconferentie

Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid | 17 november: Samen sterker door Meerstemmigheid - Slotconferentie

Gepubliceerd op : 06 juli 2022

Save-the-date!

Vind jij ook dat het anders moet en anders kan binnen het sociaal domein? In de Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid zijn wij op zoek gegaan naar nieuwe oplossingen en praktische ideeën rondom de thema’s Armoede en Schulden, Gezond-sociaal en Multiproblematiek. Wees van harte welkom op onze slotconferentie waarbij we je inspireren om met een hoofd vol nieuwe geluiden en inzichten weer je eigen organisatie in te stappen. Meld je alvast aan!

Afsluiting van de periode 2020-2022
In de Werkplaats is de afgelopen jaren gewerkt aan drie complexe sociale thema’s: Armoede en Schulden, Gezond-sociaal en Multiproblematiek. Vanuit verschillende invalshoeken zijn deze vraagstukken benaderd om tot nieuwe inzichten te komen. Vanuit gemeenten, zorg- en welzijnsorganisaties, sociaal ondernemers, kunst en cultuur, onderzoek en advies, cliëntvertegenwoordigers en hogescholen is samen gezocht naar nieuwe kennis en werkbare oplossingsrichtingen.

Programma
Op 17 november laten we met een mooie finale zien en horen wat afgelopen jaren heeft opgebracht aan inzichten en producten. In verschillende interactieve workshops staan de drie thema’s centraal even als het van en met elkaar leren. We ronden af met een paneldebat tussen verschillende perspectieven. Welke (leer)opbrengsten neem je mee naar je eigen organisatie? Wat kan of moet zeker nog anders? En wat willen we naar de toekomst met wat we geleerd en ontwikkeld hebben                        

Praktische informatie

LocatieBibliotheek Rotterdam, Hoogstraat 110
Datum17 november 2022
Tijdstip14:00 - 17:00 uur

Meld je hier aan


Dit artikel is onderdeel van:

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Door je te abonneren op onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyverklaring.