Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

15 mei: Kenniscafé ervaringsdeskundigheid

Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid | 15 mei: Kenniscafé ervaringsdeskundigheid

Gepubliceerd op : 06 april 2023

Dit keer staat het Kenniscafé in het teken van het belang van ervaringsdeskundigheid. Vooral bij het contact in de praktijk met mensen die in (verborgen) armoede leven. Maar ook mensen die het risico lopen om in armoede of schulden terecht te komen. Hoe maak je op een outreachende manier contact met hen? Wat is hierbij de meerwaarde van de ervaringsdeskundige blik?

In dit Kenniscafé gaan we op interactieve wijze verschrikkelijk mooie ervaringsverhalen en elkaars (nieuwe) praktijkinzichten delen. Het wordt een bijzondere middag, waarna je vol inspiratie weer naar huis gaat. De Werkplaats organiseert dit Kenniscafé samen met Boy Zandbergen en Dennis van Eck van Onzichtbaar Rotterdam en Catelijne Akkermans van Werkplaats Sociaal Domein Den Haag en Leiden (Lectoraat Sociale Innovatie en Ondernemerschap van Hogeschool Leiden). De dag wordt op een bijzondere manier vastgelegd door de Action Writer Laura van Dolron.

Nieuwsgierig geworden? Catelijne Akkermans heeft een blog geschreven over de ervaring van Gemeente Den Haag en Hogeschool Leiden met contact leggen met mensen! De blog van Catelijne kun je hier vinden.


Datum15 mei 2023
Tijd15.00 - 17.00
LocatieHogeschool Rotterdam, Museumpark 40 te Rotterdam | Atrium, ingang aan de kant van het Museumpark  

Meld je hier aan


BLOG: In contact over verborgen armoede


Dit artikel is onderdeel van:

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Door je te abonneren op onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyverklaring.