Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

30 mei: Kenniscafé Vertrouwen geven en ontvangen

Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid | 30 mei: Kenniscafé Vertrouwen geven en ontvangen

Gepubliceerd op : 28 april 2022

Een vertrouwensrelatie draait om het vertrouwen van de ander in jou, en ook om vertrouwen in jezelf. Als de ander je niet vertrouwt, is het niet raar dat niet alles verteld wordt in het gesprek met elkaar, waardoor je als sociaal professional soms zaken te snel in gang zet die niet passend zijn en soms zelfs vertragend werken. 

Binnen een dienstverleningstraject blijft dit een punt van aandacht. Wat is (zelf)vertrouwen? Hoe herken je dat er vertrouwen is? Welk effect heeft het eigen zelfvertrouwen op interactie? Zijn er signalen die informatie hierover kunnen geven? En weet jij zelf hoe het bij jou voelt als er sprake is van een goede vertrouwensrelatie?  

 In dit Kenniscafé gaan we ervaren wat er nodig is om te voelen dat er vertrouwen is in de werkrelatie als basis voor goede samenwerking. Dat doen we met workshops waarbij beweging en muziek centraal staan met expertise van: Rik Spann, Luc op de Beeck en Brederaad010. Aansluitend gaan we met elkaar op zoek hoe we de opgedane ervaringen en informatie kunnen inzetten voor een goede vertrouwensrelatie met jezelf én een ander.  

De invalshoek van dit kenniscafé is gekozen door het werkteam Multiproblematiek dat probeert te achterhalen wat er nodig is om een goede analyse te kunnen maken bij start van dienstverlening. Ervaar je met ons mee in dit kenniscafé.

Aanmelden kan via deze link

DatumMaandag 30 mei 2022
Tijdstip15.00 - 17.00 uur
LocatieHogeschool Rotterdam, Museumpark 40 te Rotterdam - Atrium

Dit artikel is onderdeel van:

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Door je te abonneren op onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyverklaring.