Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Samen sterker door Meerstemmigheid

Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid | Samen sterker door Meerstemmigheid

Gepubliceerd op : 08 december 2022

Terugblik slotconferentie

Op 17 november lieten we met een mooie finale zien en horen wat de Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid de afgelopen jaren heeft opgebracht aan inzichten en producten. In verschillende interactieve workshops stonden de drie thema’s van de werkteams centraal even als het van en met elkaar leren. De dag werd afgerond met een paneldebat tussen verschillende perspectieven en er werd vooruit gekeken naar de volgende periode. Waar moeten we mee verder en wat laten we achter ons? Oud-lectoren Toby Witte en Guido Walraven ontvingen het eerste exemplaar van de publicatie ‘Meerstemmigheid in het sociaal domein’ waarin de opbrengsten van de afgelopen drie jaar verzameld zijn.

In januari 2023 starten we met de nieuwe periode waar we aandacht hebben voor de thema’s: samen leven, weerbaarheid, professionele veerkracht en thuiswonende ouderen. We kijken er naar uit! 

Bekijk hieronder de compilatievideo van de slotconferentie:

Video's over de Werkplaats

De Werkplaats is een regionaal samenwerkingsverband waarin verschillende partners samenwerken aan maatschappelijke vraagstukken. Wat betekent dit nou eigenlijk? Tijdens de slotconferentie lanceerden we een video met algemene informatie over de Werkplaats. Tevens hebben de drie werkteams door middel van filmpjes uitgelegd wie ze zijn en waar zij zich mee bezig houden.


Dit artikel is onderdeel van:

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Door je te abonneren op onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyverklaring.