Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Wijkteammedewerkers delen expertise en laten vakmanschap zien

Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid | Wijkteammedewerkers delen expertise en laten vakmanschap zien

Gepubliceerd op : 21 maart 2023

De Werkplaats heeft afgelopen maanden de training ‘Aan de knoppen van de eigen professionele ruimte' ontwikkeld, speciaal voor sociaal (wijkteam)professionals. Vandaag was de try-out bij het Rotterdamse wijkteam Lombardijen. Het is een interactieve training geworden waarin ruimte creëren voor vakmanschap centraal staat.

De eerste trainingsochtend leverde mooie inzichten op. Bewustwording hoe eigen gedrag, samenwerking en kaders belemmeren om het goede te doen. En over dat je meer invloed kunt uitoefenen op zaken, dan je in eerste instantie denkt. Het was een inspirerende training, voor zowel voor het wijkteam als de trainers Jaap van den Bosch en Elizabeth van Twist. Op de tweede trainingsochtend maken we de volgende stap: Wat is er nodig om meer ruimte te creëren voor vakmanschap? En hoe pak ik dit aan?

Na deze try-out wordt de training geëvalueerd, aangescherpt en beschikbaar voor andere wijkteams in onze regio. Meer info of op de hoogte blijven? Laat het ons weten info@werkplaatssociaaldomein.nl


Dit artikel is onderdeel van:

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Door je te abonneren op onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyverklaring.