Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Landelijke themawerkgroepen

Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid | Landelijke themawerkgroepen

Gepubliceerd op : 20 december 2023

De Werkplaats Zuid-Holland Zuid is één van de vijftien Werkplaatsenin Nederland. Naast dat elke Werkplaats zijn eigen programma heeft werken ze actief samen in zogeheten themawerkgroepen. Deze themawerkgroepen worden ondersteund door Movisie. In de periode tot 2023 waren wij vanuit Zuid-Holland Zuid aangesloten bij de themawerkgroepen Armoede en Lerende Praktijken.

In de 2023-2026 zijn drie themawerkgroepen actief:
 - Impact
 - Sociale Verbondenheid
 - Polarisatie en Vertrouwen

Docentonderzoeker Raphael Dollart is vanuit zijn expertise over armoedevraagstukken betrokken bij de themawerkgroep Sociale Verbondenheid. Deze themawerkgroep is zich momenteel nog aan oriënteren op vraagstukken voor de komende periode. In de themawerkgroep Polarisatie en Vertrouwen zijn docentonderzoekers Jaap van den Bosch en David ter Avest actief. In deze werkgroep werken docentonderzoekers van onder andere Avans, Fontys, Zuyd, NHL Stenden, Windesheim, CHE en de HAN samen aan drie verschillende subthema's.

Na verschillende online bijeenkomsten hebben de werkgroepleden elkaar begin november in Utrecht ontmoet. Hier hebben zij de drie subthema's verder vorm gegeven. De werkgroepen zullen de komende tijd op verschillende manieren van zich laten weten!


Dit artikel is onderdeel van:

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Door je te abonneren op onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyverklaring.