Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuwe periode van start!

Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid | Nieuwe periode van start!

Gepubliceerd op : 09 februari 2023

De Werkplaats gaat een nieuwe periode in! Maandag 30 januari vond de start plaats van een nieuwe periode waarin wordt gewerkt vanuit het hoofdthema 'Met elkaar werken aan duurzame sociale kwaliteit'.

Zoals reeds geformuleerd in de Kennis- en Ontwikkelagenda staan de volgende drie hoofdthema's de komende periode centraal: Samen leven; Weerbaarheid; Professionele veerkracht. De thema’s lopen overigens door elkaar heen - er wordt geen strikte scheiding gehanteerd. Daarnaast kijken we bij alle projecten en activiteiten op verschillende niveaus: het collectief niveau, doelgroep niveau en het niveau van de professional. Naast de inhoudelijke projecten komen er de komende periode (uiteraard) weer kenniscafés op de planning, maar ook nieuwe podcast-afleveringen, masterclasses en leerateliers. In de komende periode gaan in de Werkplaats onder andere BredeRaad 010, Dock, GGD ZHZ, Gro-up, Rogplus, Welzijn Capelle, gemeente Nissewaard en Hogeschool Inholland en Hogeschool Rotterdam samen aan de slag!

Naast deze 'reguliere' Werkplaats startte deze middag ook het programma dat zich richt op ‘Ondersteuning thuiswonende ouderen’. Aan dit programma zijn onder andere Genero, GGD ZHZ, Rijnmond Dokters, Samergo, SWO Spijkenisse, gemeente Vlaardingen en Hogeschool Inholland en Hogeschool Rotterdam verbonden. Op 20 april presenteren zij hun kennisagenda op het eindsymposium van 'Senioren sterker maken'.

Interesse?

Aansluiten bij de Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid of het programma Ondersteuning thuiswonende ouderen is nog mogelijk! Zowel als actieve kernpartner of als geïnteresseerde in de buitenring. Neem voor meer informatie contact op met programmacoördinator Melanie Lassooij via m.lassooij@hr.nl.


Dit artikel is onderdeel van:

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Door je te abonneren op onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyverklaring.